Flott leilighet på Jomtien – View Talay 7

86m2 – 22.etg. – 2 soverom – 4 sengeplasser – garasje

 

Leiepris: Ta kontakt med oss for nærmere info. Minimum leietid er tre måneder. For kortere opphold, kontakt vår partner TT Rentals.

 

Beliggenhet

Den meget pene leiligheten som ligger i et av Jomtiens mest poulære anlegg, View Talay 7 i 22. etg, har en fantastisk utsikt og direkte adgang til strand uten kjørevei mellom, noe som gjør det spesielt trygt for barnefamilier. Anlegget ligger på et inngjerdet døgnbevoktet område med svært god sikkerhet. Det er også flere rømningstrapper, sprinkleranlegg og direkte brannvarslingsanlegg i alle rom.

Jomtien er den roligere delen av Pattaya distriktet (kun ca. 2 timer fra Bangkok), og området har utrolig mye aktiviteter og tilbud for folk i alle aldre. Blant annet kan det nevnes Sriracha Tiger Zoo, Underwater World, et stort antall golfbaner, kino, bowling og flere øyer for dagsutflukter eller lengre opphold.

Anlegget (View Talay 7) ligger i Jomtien Thappraya Road, meget sentral beliggenhet, i sentrum av Jomtien og i umiddelbar nærhet til Pattaya Park med badeland, fornøyelsespark og utsiktstårn. Det finnes også et stort antall restauranter av høy standard i området. Man kan enkelt komme seg dit man vil fra anlegget, da baht taxi ruten stopper rett utenfor anlegget. Den kjører både i retning Jomtien og Pattaya. Til Pattaya sentrum tar det ca. 5 minutter og koster 10-20 baht.

Alle våre leiligheter i View Talay anleggene ligger på Jomtien siden, som også kalles den «riktige» siden av anlegget. Her er det fantastisk utsikt og ikke noe innsyn fra andre.

Generelt

Leiligheten er på 86m2 og ligger i 22. etg i View Talay 7 nydelig utsikt, 2 soverom med 4 sengeplasser, direkte tilgang til stranden med eget nøkkelkort, kjempestort basseng i anlegget.

NB! Bildene er fra den aktuelle leiligheten!

Svært god sikkerhet i bygget, ingen får koke med gass, kun elektrisk. Sprinkleranlegg i alle rom, brannvarslingsanlegg, alle skillevegger i betong, flere rømningstrapper, eget strømaggregat som driver heis og lys i fellesarealer ved evt.strømbrudd og security 24 timer i døgnet.

Alle løsninger er svært gjennomtenkte, og alle produkter og materialer er av beste kvalitet. Ingen billige hasteløsninger. Leiligheten leveres fullt møblert med alt i orden.

Adkomst

View Talay 7 ligger i Jomtien like utenfor Pattaya, og det er ca. 2 timers kjøring hit fra flyplassen i Bangkok. Anleggets sentrale plassering i landet gjør det også enkelt med utflukter til andre deler av landet om ønskelig (med buss eller fra flyplassen utenfor Pattaya eller i Bangkok).

Innhold

Leiligheten er på 86 m2 brutto. Stue, med utgang til balkong med åpen kjøkkenløsning med god plass. 2 soverom med dobbeltseng, aircon i alle rom. Fliselagt bad med dusj og separat badekar. Stor barnesikret balkong med utsikt nedover Jomtien og utover havet.

Alt på bilder medfølger. Alle interiør bilder er fra leiligheten for salg.

Standard

Stue:
Fliselagt gulv, sofa med lenestol, tv kabinett med TV og dvd spiller, ferdig tilkoblet kabel-tv, med flere europeiske kanaler. Takvifte. Spesiallagde tak, og dimmbar belysning. Stillegående aircon.

Kjøkken:
Håndlaget kjøkkeninnredning med alt du trenger av skap plass, keramisk koketopp med 4 kokeplater, slim-line avtrekksvifte i ståldesign, Microovn, stort kombinert kjøl/fryseskap i ståldesign, alle benkeplater i sort ekte granitt, alt av kjøkkenutstyr f. eks tallerkener, kopper, glass, gryter, bestikk osv. Alt til minst 4 personer. Det er plass til å montere oppvaskmaskin om ønskelig.

Bad:
Stort flislagt bad med spesiallaget innredning, dusj og separat badekar, heater for varmtvann, toalett med europeisk standard. Avtrekksvifte.

2 soverom:

Nr 1. Master Bedroom med King size seng, rikelig med garderobeplass, utgang til balkong.
Nr 2. Soverom med queen size seng, 1 garderobeskap.

Alle soverom og stue har strømbesparende aircondition. Alt av sengetøy er inkludert, dobbelt sett med norsk standard og kvalitet.

Balkong:
Stor fliselagt balkong med utemøbler som avbildet, i topp kvalitet.
Store skyvedører mot balkong, med utgang fra stue og Master Bedroom.
Det er etter montert laminert sikkerhetsglass på rekkverket på balkongen for å hindre barn i å klatre.

Kontakt oss angående denne leiligheten

Oppgi referanse: Rent room 736-86-VT7

Er du i Norge så kontakt Geir Inge Stangeland på tlf + 4790679200 eller email: post@giganett.no

Er du allerede i Thailand så ring Mrs. Jimmy Pimonwon på tlf +66810033521 eller email: office@giganett.no

Type
Leilighet

Areal
86 m2

Addresse
View Talay 7
Jomtien Beach

Meny