Meget flott hjørneleilighet på Jomtien Beach- View Talay 7 - Selveier-141m2 - 9.etg. 2 bad og 3 sov. Call for price

Soverom
3
Bad
2
M2
141
År bygd
2011

 

Beliggenhet

 

Hjørneleiligheten ligger i det meget populære anlegget View Talay 7 på 9.etg. og har en fantastisk utsikt som må ses og oppleves, utsikt 25km nedover kysten og Jomtien bukten og direkte adgang til Jomtien Beach. Anlegget ligger på et inngjerdet døgnbevoktet område med svært god sikkerhet. Det er også flere rømningstrapper, sprinkleranlegg og direkte brannvarslingsanlegg i alle rom.


Jomtien er den roligere delen av Pattaya distriktet (kun ca. 2 timer fra Bangkok), og området har utrolig mye aktiviteter og tilbud for folk i alle aldre. Blant annet kan det nevnes Sriracha Tiger Zoo, Underwater World, et stort antall golfbaner, kino, bowling og flere øyer for dagsutflukter eller lengre opphold.


Anlegget (View Talay 7) ligger i Jomtien, Thapraya road, nær til Pattaya Park med badeland, fornøyelsespark og utkikkstårn. Det finnes også et stort antall restauranter av høy standard i området. Den velkjente bathbussen «songtaew» går hele døgnet forbi utenfor anlegget, slik at du finner ikke mer sentral beliggenhet, perfekt for de som ikke har egen transport.
Her er det fantastisk utsikt, ikke innsyn fra andre hoteller. Her kan du velge om du vil sitte i solen eller skyggen og spise frokost, lunsj og middag, da leiligheten har balkong på flere sider. Om kvelden kan du nyte en fantastisk solnedgang og se solen gå ned i havet.

 

Generelt

 

Leiligheten er på 141m2 og har stor stue, kjøkken, 2 bad og 3 soverom,  alle med dobbeltseng og egen aircondition. Det medfølger også egen stor garasjeplass i salgssummen.

 VIKTIG: Selveierleilighet som kan eies direkte i eget navn av nordmenn, dvs på skjøtet står det ditt navn. Ingen omgåelse av thailandsk lovgivning, IKKE leasing, company, nominee, osv. Mange har antakelig hørt at utlendinger (alle andre enn Thai) kun kan eie 49% i Thailand. I et anlegg som View Talay, vil det da si at utlendinger kan eie 49% av leilighetene. Så om det er 100 leiligheter i anlegget, kan 49 av de eies direkte og 100% av utlendinger.


Prisen i NOK er 3.630.000,- og inkluderer ALLE omkostninger knyttet til tinglysing/overføring. Ingen skjulte gebyrer. Prisen er beregnet ut fra THB 14.900.000,- med kurs 1NOK = 4,1THB den 15.04.17, men kan selges med fast pris i NOK om ønskelig.

Fellesutgifter er på ca THB 20.000,- per år. Dette dekker alt av utvendig vedlikehold som gartner, vask/rens av basseng hver dag og alle fellesarealer, 24 timers security, osv. dvs langt under kr 500,- pr. mnd i faste utgifter.


Beliggenheten er helt fantastisk, anlegget ligger direkte på stranden, adgang gjennom låst port med eget nøkkelkort, kjempestort basseng i anlegget, der det finnes enkel matservering.


Svært god sikkerhet i bygget, ingen får koke med gass, kun elektrisk. Sprinkleranlegg i alle rom, brannvarslingsanlegg, alle skillevegger i betong, flere rømningstrapper, eget strømaggregat som driver heis og lys i fellesarealer ved evt.strømbrudd og security 24 timer i døgnet.


Alle løsninger er svært gjennomtenkte, og alle produkter og materialer er av beste kvalitet. Kun de beste merkevarer er brukt i denne leiligheten.

 

Utleie: Giganett kan om ønskelig leie ut denne leiligheten i fremtiden for ny eier, den er meget ettertraktet som ferieleilighet store deler av året, kjøper kan selv sette opp sine perioder for ønsket bruk og overlate utleie og absolutt alt rundt dette til oss. Kontakt oss for ytterlige opplysninger.

 

 

Adkomst/Tomteforhold

 

Innkjøring fra Thapraya road. Gang og sykkelvei rett utenfor anlegget som strekker seg flere kilometer nedover langs stranden, flombelysning hele kvelden/natten av gangvei og stranden.


Innhold

 

Leiligheten har totalt 3 soverom, med totalt 6 sengeplasser, alle gulver har fliser, kjøkken med alt av utstyr, 2 bad, god plass til hele familien på den store balkongen, pluss mindre balkong utenfor master bedroom. Det er et stort basseng på anlegget, i tillegg til restaurant som serverer både thai og europeiske retter. Flere butikker, frisører, massasje og lign i hovedetasjen.


Standard

 

Alle bildene er fra den aktuelle leiligheten og alt på bilder medfølger, her er det bare å flytte rett inn.


Interior Amenities
Thappraya Thappraya Road
Jomtien 20260
Thailand
Område: Pattaya
Sale Type: FOR SALE
Ref #: VT7-141m2-9etg-3sov
Soverom
3
Bad
2
M2
141
År bygd
2011
Thappraya Thappraya Road
Jomtien 20260
Thailand
Område: Pattaya
Sale Type: FOR SALE
Ref #: VT7-141m2-9etg-3sov

Email angående kjøp/salg av leilighet: post@giganett.no