Thailands beste utsikt! Hjørneleilighet direkte på Jomtien Beach - Selveier - 137m2 - 15etg Kr2,990,000

Soverom
2
M2
137
År bygd
2007


SOLGT/SOLD

Beliggenhet


Leiligheten ligger i det populære anlegget View Talay 3A i 15.etg. og har en fantastisk utsikt som må ses og oppleves, utsikt 25km nedover kysten og Jomtien bukten og direkte adgang til rolig strand uten kjørevei mellom, noe som gjør det spesielt trygt for barnefamilier. Her er det kun gangsti mellom anlegget og stranden, noe som ikke er vanlig i andre anlegg, da de gjerne har kjørevei mellom. Anlegget ligger på et inngjerdet døgnbevoktet område med svært god sikkerhet. Det er også flere rømningstrapper, sprinkleranlegg og direkte brannvarslingsanlegg i alle rom.


Jomtien er den roligere delen av Pattaya distriktet (kun ca. 2 timer fra Bangkok), og området har utrolig mye aktiviteter og tilbud for folk i alle aldre. Blant annet kan det nevnes Sriracha Tiger Zoo, Underwater World, et stort antall golfbaner, kino, bowling og flere øyer for dagsutflukter eller lengre opphold.

Anlegget (View Talay 3A) ligger i Jomtien Pratamnak soi 6, i umiddelbar nærhet til Pattaya Park med badeland, fornøyelsespark og utkikkstårn. Det finnes også et stort antall restauranter av høy standard i området. Det tar ca. 5 minutter til hovedveien hvor baht taxien stopper, det står også taxier utenfor anlegget hele døgnet. 

Her er det fantastisk utsikt, ikke noe innsyn fra andre hoteller og ingen støy. Her kan du velge om du vil sitte i solen eller skyggen og spise frokost, lunsj og middag, da leiligheten har balkong på flere sider. Om kvelden kan du nyte en fantastisk solnedgang og se solen gå ned i havet.

 

Adkomst/Tomteforhold

Anlegget View Talay 3A ligger i Jomtien Pratamnak road soi 6, i umiddelbar nærhet til Pattaya Park med badeland, fornøyelsespark og utkikkstårn. Det finnes også et stort antall restauranter av høy standard i området. Man kan enkelt komme seg dit man vil fra anlegget, enten ved å ta en taxi utenfor inngangen til anlegget, eller å spasere den korte veien til hovedveien for å ta en baht taxi til Pattaya sentrum, taxituren til Pattaya tar ca. 5 minutter.

Gang og sykkelvei rett utenfor anlegget som strekker seg flere kilometer nedover langs stranden, flombelysning hele Kvelden/natten av gangvei og stranden.

 

Fast pris i norske kroner:

 

Denne leiligheten kan vi selge med fast pris i norske kroner NOK 2.990.000,- ALT inkludert, dvs også ferdig tinglyst, slik at her vet dere helt nøyaktig hva prisen blir, ingenting vil tilkomme på kjøpesummen, fullt møblert og utsyrt. 

 

Innhold

 

Leiligheten har totalt 2 soverom, med totalt 5 sengeplasser, alle gulver har fliser, kjøkken med alt av utstyr, 2 bad, god plass til hele familien på den store balkongen, pluss liten balkong utenfor master bedroom.  Det er et stort nyrenovert basseng på anlegget, i tillegg til restaurant som serverer både thai og europeiske retter.

 

Standard

 

Alle bildene er fra den aktuelle leiligheten og alt på bilder medfølger, dvs den selges fullt møblert og utstyrt, her er det bare å flytte rett inn. Det er aircondition med rikelig kapasitet, stort kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, alt av dekketøy og sengetøy medfølger.

 

Giganett kan om ønskelig leie ut leiligheten i perioder der den ikke brukes, kontakt oss for info om dette. Kontakt Geir Inge på +47 906 79 200. Er du allerede i Thailand kan du kontakte Giganetts office manager for å avtale visning av leiligheten, mobil +66 81 003 3521.


Interior Amenities
Pratamnak Road Soi 6
Jomtien 20260
Thailand
Område: Pattaya
Sale Type: SOLD
Ref #: VT3A-254-137m2-15fl
Soverom
2
M2
137
År bygd
2007
Pratamnak Road Soi 6
Jomtien 20260
Thailand
Område: Pattaya
Sale Type: SOLD
Ref #: VT3A-254-137m2-15fl

Email angående kjøp/salg av leilighet: post@giganett.no