Jomtien-View Talay 5D-Selveier-86m2-21etg-2soverom-Fullt møblert. Kr1,695,000

Soverom
2
Bad
1
M2
86
År bygd
2008

Beliggenhet

 

Den meget pene leiligheten som ligger i et av Jomtiens best plasserte anlegg, View Talay 5D i 21. etg, toppetasjen, har en fantastisk utsikt og direkte adgang til strand uten kjørevei mellom, noe som gjør det spesielt trygt for barnefamilier. Her er det kun gangsti mellom anlegget og stranden, noe som ikke er vanlig i andre anlegg, da de gjerne har kjørevei mellom. Anlegget ligger på et inngjerdet døgnbevoktet område med svært god sikkerhet. Det er også flere rømningstrapper, sprinkleranlegg og direkte brannvarslingsanlegg i alle rom.


Jomtien er den roligere delen av Pattaya distriktet (kun ca. 2 timer fra Bangkok), og området har utrolig mye aktiviteter og tilbud for folk i alle aldre. Blant annet kan det nevnes Sriracha Tiger Zoo, Underwater World, et stort antall golfbaner, kino, bowling og flere øyer for dagsutflukter eller lengre opphold.


Anlegget (View Talay 5D) ligger i Jomtien Thappraya Road, meget sentral beliggenhet, i sentrum av Jomtien og i umiddelbar nærhet til Pattaya Park med badeland, fornøyelsespark og utsiktstårn. Det finnes også et stort antall restauranter av høy standard i området. Man kan enkelt komme seg dit man vil fra anlegget, da baht taxi ruten stopper rett utenfor anlegget. Den kjører både i retning Jomtien og Pattaya. Til Pattaya sentrum tar det ca. 5 minutter og koster 10-20 baht.

Alle våre leiligheter i View Talay anleggene ligger på Jomtien siden, som også kalles den "riktige" siden av anlegget. Her er det fantastisk utsikt og ikke noe innsyn fra andre.Generelt

 


VIKTIG: Selveierleilighet
som kan eies direkte i eget navn av nordmenn. Ingen omgåelse av thailandsk lovgivning, IKKE leasing, company, nominee, osv. Mange har antakelig hørt at utlendinger (alle andre enn thaier) kun kan eie 49% i Thailand. I et anlegg som View Talay 5D, vil det da si at utlendinger kan eie 49% av leilighetene i anlegget. Så om det er 100 leiligheter i anlegget, kan 49 av de eies direkte og 100% av utlendinger, registrert i norsk navn.


Prisen er i THB 6.990.000,- dette utgjør med dagens vekslingskurs 15. april 2017, 1NOK=4.1THB, Kr 1.695.000,- INKLUDERT tinglysning, så her kommer INGEN kostnader i tilllegg. Seriøse bud blir vurdert. Fast pris i NOK kan om ønskelig avtales.


Fellesutgifter er på meget lave THB 6.000,- per år (ca. NOK 1450,- basert på overnevnte kurs). Dette dekker alt av utvendig vedlikehold som gartner, vask/rens av basseng hver dag, og alle fellesarealer, 24 timers security, osv.


Leiligheten er på 86m2 og ligger i 21. etg i View Talay 5D nydelig utsikt, 2 soverom med 4 sengeplasser, direkte tilgang til stranden med eget nøkkelkort, kjempestort basseng i anlegget.


NB!
Bildene er fra den aktuelle leiligheten!


Svært god sikkerhet
i bygget, ingen får koke med gass, kun elektrisk. Sprinkleranlegg i alle rom, brannvarslingsanlegg, alle skillevegger i betong, flere rømningstrapper, eget strømaggregat som driver heis og lys i fellesarealer ved evt.strømbrudd og security 24 timer i døgnet.


Alle løsninger er svært gjennomtenkte, og alle produkter og materialer er av beste kvalitet. Ingen billige hasteløsninger.

Leiligheten ble innredet i 2011, den leveres fullt møblert med alt i orden.

Denne leiligheten er meget populær å leie pga sine mange sengeplasser og høye standard, Giganett har et velfungerende opplegg for dette, kontakt oss for detaljer rundt dette.
Adkomst/Tomteforhold

 

View Talay 5D ligger i Jomtien like utenfor Pattaya, og det er ca. 2 timers kjøring hit fra flyplassen i Bangkok. Anleggets sentrale plassering i landet gjør det også enkelt med utflukter til andre deler av landet om ønskelig (med buss eller fra flyplassen utenfor Pattaya eller i Bangkok).
Kontakt i Thailand

 

Denne leiligheten er klar for visning/overtakelse, så vi kan vise den frem på kort varsel.


Er du allerede i Thailand kan du kontakte vår servicedame Jimmy  for visning på 081 003 3521, hun snakker engelsk og thai. Du finner vårt kontor i View Talay 7, rom 7 i hovedetasjen, treffetider 13.00 - 18.00, men er på tlf hele dagen, ring oss gjerne først da vi ofte er ute i oppdrag. Referer til leilighet 925- View Talay 5D.Innhold

 

Leiligheten er på 86 m2 brutto. Stue, med utgang til balkong med åpen kjøkkenløsning med god plass. 3 stk nesten lydløse Daikin Aircondition med inverter strømsparefunksjon. 2 soverom med dobbeltseng, aircon og vegghengte TV i alle rom. Fliselagt bad med dusj og separat badekar. Stor barnesikret balkong med utsikt nedover Jomtien og utover havet.

Alt på bilder medfølger. Alle interiør bilder er fra leiligheten for salg.Standard

 

Stue:
Fliselagt gulv, sofa fra Hjellegjerde, tv kabinett med Samsung TV og dvd spiller, ferdig tilkoblet kabel-tv, med flere europeiske kanaler. Takvifte. Spesiallagde tak, og dimmbar belysning. Stillegående Daikin aircondition med god effekt og inverter strømsparefunksjon.


Kjøkken:
Håndlaget kjøkkeninnredning med alt du trenger av skap plass, keramisk koketopp med 4 kokeplater, slim-line avtrekksvifte i ståldesign, Microovn, stort kombinert kjøl/fryseskap i ståldesign, alle benkeplater i sort ekte granitt, alt av kjøkkenutstyr f. eks tallerkener, kopper, glass, gryter, bestikk osv. Alt til minst 5 personer. Det er plass til å montere oppvaskmaskin om ønskelig.


Bad:
Stort flislagt bad med spesiallaget innredning, dusj og separat badekar, heater for varmtvann, toalett med europeisk standard. Alle armaturer fra tyske Grohe. Avtrekksvifte.


2 soverom:

Nr 1. Master Bedroom med King size seng, rikelig med garderobeplass og vegghengt TV, utgang til balkong.
Nr 2. Soverom med queen size seng, 1 garderobeskap og vegghengt TV.

Alle soverom og stue har Daikin aircondition med inverter, strømbesparende.  Alt av sengetøy er inkludert, dobbelt sett med norsk standard og kvalitet.


Balkong:
Stor fliselagt balkong med utemøbler som avbildet, i topp kvalitet.
Store skyvedører mot balkong, med utgang fra stue og Master Bedroom.
Det er etter montert laminert sikkerhetsglass på rekkverket på balkongen for å hindre barn i å klatre.


Interior Amenities
Thappraya Jomtien
Pattaya
Thailand
Område: Chon Buri
Sale Type: FOR SALE
Ref #: VT5D-21etg-86m2
Soverom
2
Bad
1
M2
86
År bygd
2008
View
Mot sjøen
Thappraya Jomtien
Pattaya
Thailand
Område: Chon Buri
Sale Type: FOR SALE
Ref #: VT5D-21etg-86m2

Email angående kjøp/salg av leilighet: post@giganett.no